Competitie

KNLTB-Competities

Opgeven voor de Competitie

In de eindejaars nieuwsbrief verschijnt een oproep aan de leden om zich in te schrijven voor deelname aan de voorjaarscompetitie voor het daarop volgende jaar. Halverwege het tennisseizoen start de inschrijving voor de najaarscompetitie. Hiervoor verschijnt een oproep in een Nieuwsbrief.   Indien u zich als team opgeeft voor de competitie is er altijd ruimte om daadwerkelijk aan de competitie mee te doen. Individuele opgave voor de competitie is ook mogelijk maar dit betekent niet altijd automatisch dat er ook plaats is in een team. De competitieleider zal echter altijd proberen alle geĂ¯nteresseerden in te delen in een passend team. Om deel te nemen aan de KNLTB-competitie is enige wedstrijdervaring gewenst.

Samenstelling van de teams

Een team moet uit minimaal vier leden van onze tennisvereniging bestaan. In dames- en herenteams bestaat het team uit minimaal vier dames c.q. heren. Bij gemengde teams bestaat het team uit minimaal 2 dames en 2 heren. Het is raadzaam een team te vormen van meer dan vier leden zodat in geval van verhindering en/of blessures van teamleden toch gespeeld kan worden.   Na opgave is het belangrijk beschikbaar te zijn op de competitiedagen. We zijn een kleine club en vervangers zijn niet altijd makkelijk te vinden. Nadat een team bij de KNLTB is aangemeld, is het niet meer mogelijk dit team terug te trekken uit de competitie. Indien dit toch moet gebeuren zal de vereniging de boete die deze terugtrekking met zich meebrengt, verhalen op de leden van het team dat zich heeft teruggetrokken.

Kosten competitie

Deelname aan de KNLTB-competitie kost voor senioren € 75,00 per team voor de contributie aan de KNLTB. Dit betreft de inschrijfkosten en de kosten voor het gebruik van de tennisballen. Het totale bedrag aan kosten moet worden betaald tijdens de captains-meeting. Het is tijdens de KNLTB-competitie verplicht te spelen met de ballen die tijdens de captainsmeeting worden uitgereikt aan de leider van het competitieteam.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 84511930

T.V. De Mookerheide

Hendrik van Nassaulaan 2
6585 KL Mook

KVK-nummer

40164269